Evenimente organizate de Asociaţia Scriitorilor de Limbă Română din Québec
și cenaclul Prietenii Poeziei în anul 2017
 
 

Pe data de 18 mai 2017, Asociaţia Scriitorilor de Limbă Română din Québec (ASLRQ) a fost invitată de Asociaţia Culturală Română (ACR) şi Comunitatea Moldovenilor din Québec (CMQ) să participe la aniversarea zilei de naştere a poetei Ionela Manolescu, membru al ASLRQ.

Foto: Poeta Ionela Manolescu.

Foto: Adrian Erbiceanu felicitând-o pe poetă.

Foto: Doamna Manolescu între fiica dumneaei şi domnul Marc Marinescu.

Foto: Dna Eva Halus, membru ASLRQ, prezentând opera poetică a dnei Ionela Manolescu.

 

Cu ocazia turneului poetului ADRIAN MUNTEANU în SUA și Canada, Asociaţia Scriitorilor de Limbă Română din Québec (ASLRQ) și cenaclul Prietenii Poeziei, în colaborare cu Asociaţia Culturală Română (ACR) şi Comunitatea Moldovenilor din Québec (CMQ) a organizat pe data de 29 iulie 2017, orele 14:00, la Centrul Socio-comunitar, 6767 Côte-des-Neiges, sala 602, Montréal, spectacolul  poetic de excepție FLUTURELE DIN FÂNTÂNĂ. Spectacolul a fost susținut în întregime de autor.
Foto # 1: Adrian Erbiceanu, preşedinte al ASLRQ, prezentându-l pe Adrian Munteanu


Foto # 2: Participanţi


În fotografii: Adrian Munteanu
 

 

 

 
Violeta Necula, interviu cu Adrian Munteanu

 

Asociaţia Scriitorilor de Limbă Română din Québec (ASLRQ) și cenaclul Prietenii Poeziei, în colaborare cu Asociaţia Culturală Română (ACR) și Comunitatea Moldovenilor din Québec (CMQ), a organizat pe data de 26 august 2017, între orele 14:00-16:00, la Centrul Socio-comunitar 6767 Côte-des-Neiges, etajul 6, sala # 694, o întâlnire cu scriitorul Florin Meșca, membru al asociației noastre, autorul romanului "Marea visăreală". Moderator: Adrian Erbiceanu; Prezentatoare : Eva Halus. Invitat special: Solista de muzică populară Mariana Iluțiu.

 

26 aug. 2017: Întrunire prietenească, la restaurantul Parthenon din Montréal, a unor membri şi simpatizanţi ai Asociaţiei Scriitorilor de Limbă Română din Québec, cu ocazia aniversării a 9 ani de la înfiinţarea asociaţiei.

 

Asociaţia Scriitorilor de Limbă Română din Québec (ASLRQ) și cenaclul Prietenii Poeziei, în colaborare cu Asociaţia Culturală Română (ACR) și  Comunitatea Moldovenilor din Québec (CMQ), a organizat pe data de 21 octombrie 2017, între orele 12:00-14:00, la Centrul Socio-comunitar 6767 Côte-des-Neiges, etajul 6, sala # 697, lansarea cărții poetei Lia Ruse "Aș vrea să știi". Moderator: Adrian Erbiceanu; Prezentatoare : Eva Halus; Recitări: poeta Lia Ruse.